Telefonszám: +36-1-780-2725
Címünk: 2142 Nagytarcsa, Neumann János út 1/a/8
Szállítószalag, adagoló

PLC vezérelt futószalag / szállítószalag  pálya, mely választható kivitelének köszönhetően minden esetben anyaghoz igazodik.

 

  • Többszáz féle bevonatú szíj, akár rücskös, surlódást elősegítő lehetőséggel
  • Kamerás selejtfelismerő rendszerrel
  • Pneumatikus selejt válogatóval és munkadarab mozgás kontrollal
  • Lézeres távolságmérővel  (termék pozicionálásáért)
  • Robotcellás rakodó egységgel
  • Akár veszélyes szállítás emberi élet kockáztatása nélkül

futoszalag2 460

Érzékeny termékek mozgatására talán a legideálisabb  anyagmozgatási közeget a szállítószalag vagy más néven a futószalag jelenti.
Anyaga általában műanyag poliuretán, pvc, poliamid stb. Felülete 100%ban a termékhez igazodik. Lehet a tapadást elősegítő rücskös kialakítású vagy akár sima is, mindkettő szerelhető terelő lapátokkal is.
A célgép hossza illetve szélessége minden esetben egyedi és a termékhez igazodik.
Felhasználó iparágai nagyon széleskörűek. Logisztikai elosztó központokban, csomagolástechnikában és az élelmiszeriparban is egyaránt gyakran előfordul ezen árutovábbító rendszer.

Szállítószalagos pályánkat el tudjuk látni kamerás megfigyelő rendszerrel, mely felismeri és leválogatja a selejtes terméket, majd egy pneumatika segítségével elkülöníti a többi terméktől.
Kérésre kialakítunk egy termékrendező rendszert, mely egy adott irányba állítja a szalag végére a terméket, hogy a gyűjtőcsomagolásba egyformán kerüljön be az árú.
A sor végére robotcella telepítésével tovább növelheti rendszere automatizálási fokát.
Opto szenzor segítésével a termék mindig tized milliméter pontosan megáll a további feladatok előtt, így nincs szükség a rendszer kopásából fakadó pontatlanságok újrakonfigurálására.

futoszalag1 460